loebeskade.dk ondt i foden

Har du ondt i foden?

Der kan være mange årsager til smerter omkring foden i forbindelse med løb. Det kan ofte være svært at gennemskue, hvad der helt konkret er årsagen til ens symptomer. Af den årsag har vi lavet dette oversigtsindlæg, som giver dig et overblik over de hyppigste årsager til, hvorfor man kan få ondt i foden i forbindelse med løb.

Hvordan smerterne omkring foden er opstået, er et vigtigt element, når man skal finde frem til årsagen til ens smerter. Man skelner derfor imellem smerter, der er opstået over længere tid og gradvist er blevet værre og værre, og smerter som er opstået pludseligt i en specifik situation. Nedenstående årsager til smerter omkring foden er inddelt efter skadens opståen.

Smerterne er opstået gradvist over tid?

Du har fået ondt i foden pludseligt og i en specifik situation?

Forhåbentlig vil du blive klogere på årsagen til dine smerter omkring foden, og hvordan du hurtigst muligt kommer godt videre. Der findes selvfølgelig flere årsager til smerter omkring foden end ovenstående eksempler. Det er derfor muligt, at du som løber ikke synes, at ovenstående løbeskader passer på din skadeshistorie. Er du fortsat i tvivl om, hvad der er årsagen til dine smerter omkring foden, eller hvordan du skal gribe din egen situation an, er du velkommen til at søge råd og vejledning i vores facebookgruppe eller kontakte vores løbeeksperter direkte ved at bruge kontaktformularen nedenfor.

Få svar på dit spørgsmål her

1 + 6 =