loebeskade.dk ondt i hoften

Har du ondt i hoften?

Der kan være mange årsager til smerter i hoften i forbindelse med løb. Det kan ofte være svært at gennemskue, hvad der helt konkret er årsagen til ens egne hoftesmerter. Af den årsag har vi lavet dette oversigtsindlæg, som giver dig et overblik over de hyppigste årsager til, hvorfor man kan få ondt i hoften i forbindelse med løb.

Hvordan smerterne omkring hoften er opstået, er en vigtig faktor, når man skal finde frem til årsagen til ens smerter. Man skelner derfor imellem smerter, der er opstået over længere tid og gradvist er blevet værre og værre, og smerter som er opstået pludseligt i en specifik situation. Nedenstående årsager til hoftesmerter er inddelt efter skadens opståen. Derudover kan smertens lokation være et vigtigt element i udredningen. I nedenstående oversigt, kan du ud fra smertens opståen og lokation vælge det indlæg, som umiddelbart passer bedst på dine symptomer og herefter læse et uddybende indlæg omkring årsagen og den bedste behandling i dit tilfælde.

Smerterne er opstået gradvist over tid?

Du har fået ondt i hoften pludseligt og efter en specifik situation?

Forhåbentlig vil du blive klogere på årsagen til dine hoftesmerter, og hvordan du hurtigst muligt kommer godt videre. I ovenstående oversigt har vi valgt at fremhæve de hyppigste årsager til smerter omkring hoften i forbindelse med løb. Der findes dog flere typer af skader end ovennævnte, og det er derfor muligt, at dine symptomer ikke passer på nogen af ovenstående skader. Er du derfor fortsat i tvivl om, hvordan du skal gribe din egen situation an, er du velkommen til at søge råd og vejledning i vores facebookgruppe eller kontakte vores løbeeksperter direkte ved at bruge kontaktformularen nedenfor.

Få svar på dit spørgsmål her

8 + 3 =