loebeskade.dk ondt i knæet

Har du ondt i knæet?

Der kan være mange årsager til, at du som løber får ondt i knæet i forbindelse med løb. Det kan ofte være svært at gennemskue, hvad der helt konkret er årsagen til ens knæsmerter. Af den årsag har vi lavet dette oversigtsindlæg, som giver dig et overblik over de hyppigste årsager til, hvorfor man kan opleve at få ondt i knæet i forbindelse med løb.
Smertens lokation kan være et vigtigt element i udredningen af ens knæsmerter. Af den årsag har vi prøvet at gøre det mere overskueligt for dig som læser at finde frem til den konkrete årsag til dine knæsmerter. Nedenstående indlæg er derfor opdelt efter, hvilket område omkring knæet, at du har ondt. At ens knæsmerter kan være diffuse betyder, at det ofte er svært at lokalisere et præcist sted for ens knæsmerter og at smerterne kan skifte lokation.

Ondt på forsiden af knæet?

Ondt i knæet på ydersiden og mere diffust?

Forhåbentlig vil du blive klogere på årsagen til dine knæsmerter, og hvordan du hurtigst muligt kommer godt videre. Der findes selvfølgelig andre årsager til knæsmerter indenfor løb end ovenstående. Det er derfor muligt, at ovenstående skader ikke passer på dine knæsmerter. Er du fortsat i tvivl om, hvad der er årsagen til dine knæsmerter, eller hvordan du skal gribe din egen situation an, er du velkommen til at søge råd og vejledning i vores facebookgruppe eller kontakte vores løbeeksperter direkte ved at bruge kontakformularen nedenfor.

Få svar på dit spørgsmål her

4 + 4 =