loebeskade.dk ondt i underbenet

Har du ondt i underbenet?

Der kan være mange årsager til smerter i underbenet i forbindelse med løb. Ofte kan det være svært at gennemskue, hvad der helt konkret er årsagen til ens egne smerter i underbenet. Af den årsag har vi lavet dette oversigtsindlæg, som giver dig et overblik over de hyppigste årsager til, hvorfor man kan få ondt i underbenet i forbindelse med løb.
Hvordan ens smerter er opstået, er et vigtigt element, når man skal finde frem til årsagen. Man skelner derfor imellem smerter, der er opstået over længere tid og gradvist er blevet værre og værre, og smerter som er opstået pludseligt i en specifik situation. Nedenstående årsager til smerter i underbenet er inddelt efter skadens opståen, og kan forhåbentlig være en hjælp til dig, så du læser om den løbeskade, som passer på dine smerter.

Smerterne er opstået gradvist over tid?

Du har fået ondt i underbenet pludseligt og efter en specifik situation?

Forhåbentlig vil du blive klogere på årsagen til dine smerter i underbenet, og hvordan du hurtigst muligt kommer godt videre. Der findes selvfølgelig andre årsager til smerter i underbenet end ovenstående. Det er derfor muligt, at du som læser ikke føler, at nogen af ovenstående løbeskaderne passer på din skadeshistorie. Er du fortsat i tvivl om, hvad der er årsagen til dine smerter i underbenet, eller hvordan du skal gribe din egen situation an, er du velkommen til at søge råd og vejledning i vores facebookgruppe eller kontakte vores løbeeksperter direkte ved at bruge kontaktformularen nedenfor.

Få svar på dit spørgsmål her

13 + 8 =